Tuesday 3 July 2007

Electronica en Sumo


Tja, nu de computer geinstalleerd is heb ik geen excuus meer: er moet een nieuwe entry komen anders dan ben ik direct al een ex-blogger te noemen. Nu slechts een ex-blogger in spee.

Afgelopen weekend werden namelijk onze IKEA (jaja, die hebben ze hier ook, al ruim een jaar) spullen bezorgd. Na veel zuchten en schroeven en sleutelen staat het bureau nu in elkaar en was er eindelijk plek om de computer aan te sluiten. Maar dan komt eindelijk het moment waar ik toch een beetje tegen op zag: de stekker in het Japanse stopcontact stoppen. Nadat onze Europese TV (stuk) twee transformatoren had doen overlijden (ondertussen gereanimeerd met behulp van een aantal nieuwe zekeringen), waren we er toch niet 100% zeker van dat als je het schuifje op de PC op "110V" zet, dat dan alles goed komt. Maar gelukkig geen probleem en we are in business! :-)

Alweer een maand verder (wat vliegt de tijd!) zijn er natuurlijk heel erg veel dingen te vertellen, maar eerst nog beloftes in lossen: hoe was het sumo? Eigenlijk heel erg cool! Dus: domo arigatoo gozaimasu voor alle ABN-ers die ons dit cadeau gegeven hadden.

We (we waren met zijn vieren) waren al vroeg bij de sumo arena want tja, misschien is het 's morgen ook al leuk! Marjolein, Adrienne, Joy en ik gingen op zoek naar onze "japanese box", maar gelukkig was er alweer een lieve dame die ons de weg wees (service!). Een japanse box is dus gewoon een stuk vloer, met daaromheen een laag metalen hekje en vier kussentjes. En als je geen oversized Europeaan ben, passen er best 4 mensen in zo'n box. Gelukkig waren er 3 tengere dames bij... :-)
Oh oh, bedtijd... Donderdag verder (morgen afdelingsfeestje), maar nu nog even een paar fotos:

En een link naar nog meer plaatjes staat aan de rechterkant!
groetjes
Joost

No comments: