Friday 27 July 2007

Ons huisje!

Het was dan zover: de gordijnen hingen (en dat is best lastig voor gordijnen van 3 meter lang) en het was tijd om dat te vieren! Dus snel alle vrienden die we kenden uitgenodigd (ok ok, alleen degenen die ook in Japan waren, volgende keer mogen jullie ook allemaal komen!) en party! (Of zoals ze hier zeggen "paatii!")

Helaas moesten sommigen van ons ook nog studeren voor de tentamens, dus van 4 tot 8 moest het dan maar op zondag. Om een uur of 9 gingen de mensjes dan ook uit zichzelf opstappen. En toen kwamen Teruyuki en zijn Japanse vriendjes om 21:15 nog even aanzetten. Supercool, maar gelukkig voor ons studerend meisje gingen ze ook snel weer naar een ander feestje. Volgende keer weer bij hen!

Maar, waar wonen we dan? De kaart in het Japans is hier en in Google Maps is het hier. We hebben ook een mooi pijltje gezet in Google Earth, maar als ex-nerd kan ik daar even geen linkje naar maken.

Hier een linkje naar de website van ons appartementen complex (staat ook rechtsonder). En dit is dan de plattegrond van ons eigen paleisje! Onze slaapkamer is rechtsboven en de lees- / tv- / gastkamer a.k.a. inloopkast is linksonder. Met een echt trappetje (de woonkamer en slaapkamers liggen ongeveer 70cm lager dan de keuken en badkamer) is het echt heel grappig.

Ooit nagedacht over hoeveel apparaten een mens in zijn huis kan hebben? Kijk dan eens bij de knopjes en andere moeilijke dingen. En alle uitleg natuurlijk in het Japans.... :-(

Zo, dat was het weer even. Nu snel alle spullen bij elkaar zoeken want morgen gaan we (met Nai Jai!) naar Fuji Rock! Effe lekker niet werken of studeren (al hebben sommigen van ons nu twee _maanden_ vakantie) maar gewoon lekker chillen met leuke muziek. Ik vind het toch wel jammer dat we op zaterdag gaan en niet op zondag, want nu mis ik de chemical brothers... Als Nederlander moet je immers wat te klagen hebben.

3 comments:

Rody said...

Google maps in het japans is ook erg verhelderend... Grappig dat festival, een aantal artiesten gaat daarna door naar Lowlands ;).

Pim said...

Veel plezier met Nai Jai!

Ik ben benieuwd of hij nog tips heeft over 'Hoe overleef ik logeren bij Marjolein en Joost in Tokyo' voor als wij daarheen gaan (1 oktober!) ;)

Jeroen said...

Nogmaals dank voor de kaart via Nai Jai! Jammer dat jullie er niet bij waren. Als jullie 08-08-08 in de buurt zijn, wel even langs komen!!!